Hva er egentlig Wasgij?

Wasgij-puslespill er ikke bare vanlige puslespill, de tilbyr en fantasifull vri som skiller dem fra andre puslespill. La oss se litt på hvordan Wasgij-puslespill fungerer og hva som gjør dem så spennende.

Hva er Wasgij?

Wasgij er et puslespillmerke som er kjent for å bryte med tradisjonelle puslespillkonsepter. Navnet “Wasgij” er “jigsaw” stavet baklengs, og dette gir oss en ledetråd til hva som gjør disse puslespillene så unike.

Konseptet bak Wasgij:

Hovedidéen bak Wasgij er at bildet på esken ikke er det du skal pusle sammen. I stedet utfordrer Wasgij deg til å bruke fantasien din og se situasjonen fra en annen vinkel. Det finnes flere forskjellige Wasgij-konsepter:

Wasgij Original: Dette var det første Wasgij-konseptet som ble lansert i 1997. Her må du bruke ledetråder og fantasien din for å pusle sammen hva en karakter i bildet på esken ser på.

Wasgij Destiny: Dette konseptet tar deg tilbake i tid og utfordrer deg til å pusle sammen hvordan en tidligere situasjon ville se ut i dagens verden.

Wasgij Mystery: Her må du tenke fremover i tid og pusle sammen hva som vil skje videre med karakterene i bildet.

Wasgij Christmas: Dette konseptet ligner på Wasgij Original, men passer perfekt til juletiden, og du må finne ut hva karakterene i bildet ser på i en julesammenheng.

Wasgij Imagine…?: Dette konseptet ble lansert i 2015 og ber deg forestille deg hvordan situasjonen og karakterene på esken ville se ut hvis fantasien ble virkelighet.

Wasgij Back to…?: Lansert samtidig som Imagine…?, dette konseptet utfordrer deg til å “reise i tid” og pusle sammen hvordan situasjonen ville ha sett ut i fortiden.

Hva gjør Wasgij-puslespill så spesielle?

Wasgij gir en helt unik puslepilleopplevelse som krever kreativ tenkning og fantasifull problemløsning. De tilbyr utfordringer utover det vanlige puslespill ved å bryte med tradisjonen og overraske puslespillerne. Wasgij-puslespill er underholdende og morsomme med bildehumor og detaljer som legger til ekstra moro.

Oppsummering

Wasgij-puslespill er mer enn bare puslespill; de er en reise inn i fantasien. Med sitt unike konsept og utfordrende natur gir de puslespillentusiaster en ny og givende måte å pusle sammen bilder på. Så hvorfor ikke utfordre fantasien din og prøve et Wasgij-puslespill neste gang du søker etter puslespillglede?

Hvis du syntes dette hørtes spennende ut, så ta gjerne en titt på vårt utvalg av Wasgij-puslespill i nettbutikken.

Handlekurv
Skroll til toppen